Suupalat
Herkulliset suupalat vastaanotolla tai drinkin kanssa ovat aina suosittuja. Ne vaativat ehkä hieman näpertelyä, mutta jos käytät liukuhihnatekniikkaa, se käy nopeammin.
Vieraiden lukumäärästä riippuen
- vaaleaa leipää
- tummaa leipää
- voita
- katkarapuja
- punaista ja mustaa mätiä/merilevämätiä
- tilliä
- sitruunaa
- linnunmaksapasteijaa
- salaattia
- persiljaa
- cocktailmarjoja
- kananmunaviipaleita
- savusilakkapasteijaa
- kurkkuviipaleita
- jälkiruokajuustoa, esim. brietä
- mustia oliiveja
Valmistusohje
1. Vaalealle leivälle: Ota leivistä pieniä pyöreitä paloja lasilla tai muotilla. Voitele.
2. Koristele katkaravuilla, punaisella mädillä ja tillillä.
3. Kääntele voidellut leivät hienonnetussa tillissä, koristele mustalla mädillä ja sitruunalla.
4. Koristele palalla linnunmaksapasteijaa, salaatilla, persiljalla ja cocktailmarjalla.
5. Tummalle leivälle: Koristele munanviipaleella, savusilakkapasteijalla ja kurkunpalalla.
6. Kääntele voideltu leipä hienonnetussa tillissä, koristele punaisella ja mustalla mädillä ja punasipulilla.
7. Koristele salaatilla, palalla jälkiruokajuustoa ja mustalla oliivilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka