Suupalat

Herkulliset suupalat vastaanotolla tai drinkin kanssa ovat aina suosittuja. Ne vaativat ehkä hieman näpertelyä, mutta jos käytät liukuhihnatekniikkaa, se käy nopeammin.

Vieraiden lukumäärästä riippuen

  • vaaleaa leipää
  • tummaa leipää
  • voita
  • katkarapuja
  • punaista ja mustaa mätiä/merilevämätiä
  • tilliä
  • sitruunaa
  • linnunmaksapasteijaa
  • salaattia
  • persiljaa
  • cocktailmarjoja
  • kananmunaviipaleita
  • savusilakkapasteijaa
  • kurkkuviipaleita
  • jälkiruokajuustoa, esim. brietä
  • mustia oliiveja

Valmistusohje

1. Vaalealle leivälle: Ota leivistä pieniä pyöreitä paloja lasilla tai muotilla. Voitele.

2. Koristele katkaravuilla, punaisella mädillä ja tillillä.

3. Kääntele voidellut leivät hienonnetussa tillissä, koristele mustalla mädillä ja sitruunalla.

4. Koristele palalla linnunmaksapasteijaa, salaatilla, persiljalla ja cocktailmarjalla.

5. Tummalle leivälle: Koristele munanviipaleella, savusilakkapasteijalla ja kurkunpalalla.

6. Kääntele voideltu leipä hienonnetussa tillissä, koristele punaisella ja mustalla mädillä ja punasipulilla.

7. Koristele salaatilla, palalla jälkiruokajuustoa ja mustalla oliivilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja