Suolainen voileipä

Maukas pöperö tummalle leivälle tai näkkileivälle. Tarjoile mielellään olutlasillisen kera.

8 kpl

  • 1 ½ dl kuohukermaa
  • 90 g savustamatonta mätitahnaa
  • 1 pieni punasipuli, hienonnettuna
  • 1 nippu ruohosipulia, hienonnettuna
  • näkkileipää

Valmistusohje

1. Vatkaa kerma. Kääntele mukaan sipuli ja mätitahna. Levitä leivälle, koristele ruohosipulilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!