Suolainen laatikko

Erilaisissa laatikoissa jääkaapista löytyneet tähteet pääsevät oikeuksiinsa!

Neljälle

  • 8 keitettyä, kylmää perunaat
  • 8 isoa anjovisfileetä
  • 2 pientä punasipulia
  • 1 prk mätiä, 90 g
  • 3 dl kahvikermaa
  • 2 rkl korppujauhoja
  • voita vuokaan

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Suikaloi perunat, leikkaa anjoviksista nahka pois, hienonna sipuli.

2. Laita perunat voideltuun uunivuokaan, peitä perunapeti anjoviksella ja sipulilla. Vatkaa mäti ja kerma ja kaada vuokaan.

3. Sihtaa päälle korppujauhoja, paista uunin keskitasolla n. 15-20 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!