Suolainen laatikko

Erilaisissa laatikoissa jääkaapista löytyneet tähteet pääsevät oikeuksiinsa!

Neljälle

  • 8 keitettyä, kylmää perunaat
  • 8 isoa anjovisfileetä
  • 2 pientä punasipulia
  • 1 prk mätiä, 90 g
  • 3 dl kahvikermaa
  • 2 rkl korppujauhoja
  • voita vuokaan

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Suikaloi perunat, leikkaa anjoviksista nahka pois, hienonna sipuli.

2. Laita perunat voideltuun uunivuokaan, peitä perunapeti anjoviksella ja sipulilla. Vatkaa mäti ja kerma ja kaada vuokaan.

3. Sihtaa päälle korppujauhoja, paista uunin keskitasolla n. 15-20 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.