Suklaamousse

Kaikki rakastavat suklaamoussea. Tämä on helppo valmistaa ja vaatii vain muutaman tunnin jääkaapissa hyytyäkseen.

Kuudelle

  • 125 g kilosuklaata
  • 1 appelsiinin raastettu kuori
  • 2 munankeltuaista
  • 4 rkl vahvaa kahvia
  • 3 rkl tomusokeria
  • 3 dl kuohukermaa

Valmistusohje

1. Sulata suklaa miedolla lämmöllä, anna jäähtyä hieman.

2. Sekoita mukaan keltuaiset, tomusokeri, appelsiininkuori ja kahvi.

3. Vatkaa kerma, ei liian kovaksi. Kääntele mukaan kylmään suklaaseokseen.

4. Kaada massa kulhoon tai annoslaseihin. Raasta päälle hieman suklaata. Laita jääkaappiin jähmettymään.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja