Suklaamousse
Julkaistu
Kaikki rakastavat suklaamoussea. Tämä on helppo valmistaa ja vaatii vain muutaman tunnin jääkaapissa hyytyäkseen.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Kuudelle
- 125 g kilosuklaata
- 1 appelsiinin raastettu kuori
- 2 munankeltuaista
- 4 rkl vahvaa kahvia
- 3 rkl tomusokeria
- 3 dl kuohukermaa
Valmistusohje
1. Sulata suklaa miedolla lämmöllä, anna jäähtyä hieman.
2. Sekoita mukaan keltuaiset, tomusokeri, appelsiininkuori ja kahvi.
3. Vatkaa kerma, ei liian kovaksi. Kääntele mukaan kylmään suklaaseokseen.
4. Kaada massa kulhoon tai annoslaseihin. Raasta päälle hieman suklaata. Laita jääkaappiin jähmettymään.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa