Suklaamousse

Kaikki rakastavat suklaamoussea. Tämä on helppo valmistaa ja vaatii vain muutaman tunnin jääkaapissa hyytyäkseen.

Kuudelle

  • 125 g kilosuklaata
  • 1 appelsiinin raastettu kuori
  • 2 munankeltuaista
  • 4 rkl vahvaa kahvia
  • 3 rkl tomusokeria
  • 3 dl kuohukermaa

Valmistusohje

1. Sulata suklaa miedolla lämmöllä, anna jäähtyä hieman.

2. Sekoita mukaan keltuaiset, tomusokeri, appelsiininkuori ja kahvi.

3. Vatkaa kerma, ei liian kovaksi. Kääntele mukaan kylmään suklaaseokseen.

4. Kaada massa kulhoon tai annoslaseihin. Raasta päälle hieman suklaata. Laita jääkaappiin jähmettymään.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.