Suklaamousse
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5678066/landscape16_9/515/290/8ad221c5ac5dc22db3bedaceb46d1e1d/wa/933890-4500.jpg)
Kaikki rakastavat suklaamoussea. Tämä on helppo valmistaa ja vaatii vain muutaman tunnin jääkaapissa hyytyäkseen.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Kuudelle
- 125 g kilosuklaata
- 1 appelsiinin raastettu kuori
- 2 munankeltuaista
- 4 rkl vahvaa kahvia
- 3 rkl tomusokeria
- 3 dl kuohukermaa
Valmistusohje
1. Sulata suklaa miedolla lämmöllä, anna jäähtyä hieman.
2. Sekoita mukaan keltuaiset, tomusokeri, appelsiininkuori ja kahvi.
3. Vatkaa kerma, ei liian kovaksi. Kääntele mukaan kylmään suklaaseokseen.
4. Kaada massa kulhoon tai annoslaseihin. Raasta päälle hieman suklaata. Laita jääkaappiin jähmettymään.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka