Kaikki rakastavat suklaamoussea. Tämä on helppo valmistaa ja vaatii vain muutaman tunnin jääkaapissa hyytyäkseen.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Kuudelle
- 125 g kilosuklaata
- 1 appelsiinin raastettu kuori
- 2 munankeltuaista
- 4 rkl vahvaa kahvia
- 3 rkl tomusokeria
- 3 dl kuohukermaa
Valmistusohje
1. Sulata suklaa miedolla lämmöllä, anna jäähtyä hieman.
2. Sekoita mukaan keltuaiset, tomusokeri, appelsiininkuori ja kahvi.
3. Vatkaa kerma, ei liian kovaksi. Kääntele mukaan kylmään suklaaseokseen.
4. Kaada massa kulhoon tai annoslaseihin. Raasta päälle hieman suklaata. Laita jääkaappiin jähmettymään.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
-
Lataa lisää
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!