Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Suikaloitu, marinoitu kalkkuna pitaleivällä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Marinoitu, suikaloitu kalkkuna valmistuu käden käänteessä. Tarjoile pitaleivän sisällä vihannesten ja ihanan kebabkastikkeen kera.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon

Neljälle

  • 400 g marinoitua, suikaloitua kalkkunaa
  • 4 pitaleipää
  • jäävuorisalaattia
  • 2 tomaattia
  • 8 mietoa vihreää chiliä
  • ½ keltasipuli
  • ruokaöljyä paistamiseen

Punainen kebabkastike

  • 400 g tomaattimurskaa
  • 1 keltasipuli
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 1 lihaliemikuutio
  • 1 dl vettä
  • ½ dl jauhettua mustapippuria
  • 1 tl suolaa
  • 1 maustemitta sokeria
  • ½ tl jauhettua juustokuminaa
  • 1 punainen chili

Valmistusohje

1. Punainen kebabkastike: Kuori ja hienonna sipuli. Kaada tomaattimurska kattilaan ja lisää sipuli, tomaattipyree, vesi ja liemikuutio. Kuumenna kiehuvaksi ja mausta mustapippurilla, sokerilla ja juustokuminalla. Anna kiehua miedolla lämmöllä 20 minuuttia. Säätele ruoan polttavuutta hienonnetulla chilillä. Kastike voidaan tarjoilla haaleana tai kylmänä.

2. Suikaloi salaatti, viipaloi tomaatti ja sipuli ohueksi. Paista kalkkunasuikaleet öljyssä paistinpannulla.

3. Halkaise pitaleivät niin että keskelle muodostuu tasku. Täytä vihanneksilla, kalkkunasuikaleilla ja kebabkastikkeella.

Lisää aiheesta:

Kaksi kebabkastikettaMarinoidut lohikuutiot kirjolohenmätikastikkeen keraPastaa ja paahtopaistikastikettaMusta papukeitto KuubastaItalialainen paistiTäytettyä porsaanfileetä ja portviinikastiketta
PitaleivätKananmunatonLaktoositonGoGreenVälipalatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Pitaleivät
  • 15.12.202409:59
    Huomenta Suomi

    Pitaleipä

  • 31.07.202314:51
    Hellapoliisi

    Kreikkalaiset pitaleivät – täytteenä kanakebabia, fetaa ja kahta kastiketta

  • 08.06.201807:20
    Kaalisalaatti

    Grillatut nyhtökaurapihvit pitataskussa, kaali-omenasalaattia ja sweet chili- majoneesi

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Suikaloitu, marinoitu kalkkuna pitaleivällä

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Pitaleivät tonnikalatäytteellä