Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Stroganoff-lehtipihvipannu

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Gluteeniton

Neljälle

  • 400 g lehtipihviä
  • 1 keltasipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 200 g herkkusieniä
  • 2 dl ranskankermaa
  • 1 ½ dl vettä
  • 1-2 rkl tomaattipyreetä
  • 2 tl sinappia
  • ½ tl suolaa
  • 1 maustemitta jauhettua mustapippuria
  • 2 rkl neutraalia öljyä

Valmistusohje

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Viipaloi herkkusienet, suikaloi lehtipihvi.

2. Sekoita ranskankerma, vesi, tomaattipyree, sinappi, suola ja pippuri.

3. Kuumenna öljy wokissa tai paistinpannussa. Lisää puolet lihasta ja paista sekoitellen muutama minuutti. Laita lihat vadille ja paista loput lihasta, laita nekin sivuun.

4. Paista sipulia ja valkosipulia muutama minuutti samalla sekoitellen. Lisää herkkusienet ja paista vielä muutama minuutti. Lisää lihat takaisin pannuun. Kaada kastike päälle, sekoita ja anna kiehua muutama minuutti.

Lisää aiheesta:

Hellapoliisin värikäs lihapataSyksyinen sipulikeittoSuikalepihvit kantarellien keraVälimeren keittiön lammaspataaMakkaraa kaalissaSuikaloitu lehtipihvi sinappikastikkeessa
LehtipihviGluteenitonPääruoatLiharuoka

Stroganoffpihvi on ihana klassikko, mutta sen valmistamisessa menee aikansa. Tämä ruokalaji maistuu samalta, mutta valmistetaan lehtipihvistä. Käytä isoa paistinpannua tai wokkipannua.

Tuoreimmat aiheesta

Lehtipihvi
  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Lehtipihvit piparjuuren ja suolakurkkujen kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Lehtipihvi juustotäytteellä

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Stroganoff-lehtipihvipannu

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Lehtipihvi, keltuainen ja piparjuuriraaste

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Lehtipihviä ja raastettua piparjuurta