Stroganoff-lehtipihvipannu
Stroganoffpihvi on ihana klassikko, mutta sen valmistamisessa menee aikansa. Tämä ruokalaji maistuu samalta, mutta valmistetaan lehtipihvistä. Käytä isoa paistinpannua tai wokkipannua.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 400 g lehtipihviä
- 1 keltasipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 200 g herkkusieniä
- 2 dl ranskankermaa
- 1 ½ dl vettä
- 1-2 rkl tomaattipyreetä
- 2 tl sinappia
- ½ tl suolaa
- 1 maustemitta jauhettua mustapippuria
- 2 rkl neutraalia öljyä
Valmistusohje
1. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Viipaloi herkkusienet, suikaloi lehtipihvi.
2. Sekoita ranskankerma, vesi, tomaattipyree, sinappi, suola ja pippuri.
3. Kuumenna öljy wokissa tai paistinpannussa. Lisää puolet lihasta ja paista sekoitellen muutama minuutti. Laita lihat vadille ja paista loput lihasta, laita nekin sivuun.
4. Paista sipulia ja valkosipulia muutama minuutti samalla sekoitellen. Lisää herkkusienet ja paista vielä muutama minuutti. Lisää lihat takaisin pannuun. Kaada kastike päälle, sekoita ja anna kiehua muutama minuutti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Jäädytetty nutella-juustokakku
-
Taivaallinen omenahillo
-
Anun mokkakakku
-
Mokkapalat
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti