Sokeriin kastetut viinimarjat
Julkaistu
Raikasta kuin merituuli, kaunista kuin keskikesä. Jälkiruoka niihin hellepäiviin, kun oleminen on ihanaa - ja elämä yksinkertaista.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
4 hengelle
- 4 dl kypsiä punaisia viinimarjaterttuja
- 4 dl kypsiä mustia viinimarjaterttuja
- hienoa sokeria
Valmistusohje
1. Huuhtele marjatertut ja asettele ne kauniisti tarjoiluvadille tai annoslautasille.
2. Laita tarjolle hienosokeriastia, niin jokainen voi nostaa omalle lautaselleen keon, jossa dipata marjaterttunsa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa