Sokeriin kastetut viinimarjat

Raikasta kuin merituuli, kaunista kuin keskikesä. Jälkiruoka niihin hellepäiviin, kun oleminen on ihanaa - ja elämä yksinkertaista.

4 hengelle

  • 4 dl kypsiä punaisia viinimarjaterttuja
  • 4 dl kypsiä mustia viinimarjaterttuja
  • hienoa sokeria

Valmistusohje

1. Huuhtele marjatertut ja asettele ne kauniisti tarjoiluvadille tai annoslautasille.

2. Laita tarjolle hienosokeriastia, niin jokainen voi nostaa omalle lautaselleen keon, jossa dipata marjaterttunsa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja