Julkaistu
Jos haluat tähän jälkiruokaan enemmän aikuista makua, voit vaihtaa sitruunamehun sitruunalikööriin.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 l mansikoita
- 1 vaniljatangon raaputetut siemenet
- 1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
- 3 rkl raakasokeria
Koristeluun
- tomusokeria
- mintunlehtiä
Valmistusohje
1. Perkaa ja viipaloi mansikat, säästä neljä kokonaista koristeluun.
2. Sekoita vaniljansiemenet, sitruunankuori ja sitruunamehu sokerin kanssa kulhossa. Lisää mansikat ja marinoi n. 30 minuuttia.
3. Asettele viipaloidut mansikat kauniisti neljälle lautaselle. Koristele kokonaisilla marjoilla, sitruunankuorella ja mintunlehdillä. Puuteroi päälle tomusokeria.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.