Sitruunamarinoidut mansikat

Jos haluat tähän jälkiruokaan enemmän aikuista makua, voit vaihtaa sitruunamehun sitruunalikööriin.

Neljälle

  • 1 l mansikoita
  • 1 vaniljatangon raaputetut siemenet
  • 1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
  • 3 rkl raakasokeria

Koristeluun

  • tomusokeria
  • mintunlehtiä

Valmistusohje

1. Perkaa ja viipaloi mansikat, säästä neljä kokonaista koristeluun.

2. Sekoita vaniljansiemenet, sitruunankuori ja sitruunamehu sokerin kanssa kulhossa. Lisää mansikat ja marinoi n. 30 minuuttia.

3. Asettele viipaloidut mansikat kauniisti neljälle lautaselle. Koristele kokonaisilla marjoilla, sitruunankuorella ja mintunlehdillä. Puuteroi päälle tomusokeria.

Parhaat ruokaohjelmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja