Sitruunamarinoidut anjovikset

Jos pidät tulisuudesta, lisää annokseen hieman chiliä!

Ainekset

  • 4 annosta

Ainesosat

  • 500 g anjovisfileitä
  • 9 rkl Limmi-sitruunamehua
  • persiljaa maun mukaan
  • 1 pieneksi silputtu valkosipulinkynsi
  • Lanfranchi oliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria maun mukaan
  • chilipippuria maun mukaan

Valmistusohje

Aseta anjovisfileet astiaan ja kaada päälle sitruunamehu, loraus oliiviöljyä sekä hieman suolaa ja mustapippuria. Anna marinoitua noin 12 tuntia niin että fileet ovat vaalenneet.

Jos pidät tulisuudesta, lisää hieman chiliä sekä koristele lopuksi persiljalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!