Sitruunamarinoidut anjovikset
Julkaistu
Jos pidät tulisuudesta, lisää annokseen hieman chiliä!
Ainekset
- 4 annosta
Ainesosat
- 500 g anjovisfileitä
- 9 rkl Limmi-sitruunamehua
- persiljaa maun mukaan
- 1 pieneksi silputtu valkosipulinkynsi
- Lanfranchi oliiviöljyä
- suolaa ja mustapippuria maun mukaan
- chilipippuria maun mukaan
Valmistusohje
Aseta anjovisfileet astiaan ja kaada päälle sitruunamehu, loraus oliiviöljyä sekä hieman suolaa ja mustapippuria. Anna marinoitua noin 12 tuntia niin että fileet ovat vaalenneet.
Jos pidät tulisuudesta, lisää hieman chiliä sekä koristele lopuksi persiljalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa