Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Sitruunakastike

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton

Neljälle

  • 3 dl kalalientä
  • 2 dl valkoviiniä
  • 2 dl kuohukermaa
  • puristettua sitruunamehua
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna kalaliemi kiehuvaksi viinin kera, keitä kunnes noin puolet on jäljellä.

2. Lisää kerma ja keitä kastikepaksuiseksi. Mausta sitruunalla, suolalla ja pippurilla suoraan myllystä.

Lisää aiheesta:

SiiderikastikeHummerikastikeTillikastike majoneesista ja kermaviilistäKirjolohenmätikastikeSinihomejuustokastikeLipeäkalaa sinappikastikkeella
Kastike kalalleKastikkeet ja dipitKananmunatonLisäkeruoat

Sitruunakastike kultaa yksinkertaisimmankin turskapäivällisen. Kastike tarjoillaan kuumana kaikkien kalaruokien kanssa. Sekä riisi että keitetyt perunat sopivat mainiosti kastikkeen kera. Halutessasi voit muunnella kastiketta hienonnetuin, kovaksikeitetyin kananmunin, tai tillin, tai raastetun sitruunankuoren avulla.

Tuoreimmat aiheesta

Kastike kalalle
  • 22.08.202413:58
    Mausteet

    Adjika-kastike

  • 25.11.202212:52
    Sienet

    Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella

  • 11.06.202112:22
    Hans Välimäki

    Keitettyä parsaa ja hollandaisekastike – Hans Välimäen ohje

  • 18.02.201300:00
    Salaattikastike

    Chilikastike

  • 18.02.201300:00
    Makuja

    Maija Silvennoisen kananmunakastike