Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Sisäfileepihvejä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämän reseptin vaikein osa on sipulien leikkaaminen. Kyllä, näin on. Sipulikyyneleiden jälkeen ollaankin jo reseptin puolessa välissä.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

4 hengelle

  • 4x225g sisäfileepihviä
  • 2 isoa sipulia ohuesti viipaloituna
  • 1,2dl neitsytoliiviöljyä
  • 2,4dl balsamiviinietikkaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

Tämä on ravintolatason ruokaa, mutta italialaisen ruuan voima onkin sen yksinkertaisuudessa.

- Kuumenna 5 teelusikallista neitsytoliiviöljyä ja lisää sipulit mausta suolalla ja pippurilla. Paista noin kymmenen minuuttia tai kunnes sipulit ovat kullankeltaisia ja karamellisoituneita. Jos pannu alkaa kuivua, lisää hiukan vettä tai aseta pannu hetkeksi sivummalle.

- Laita jäljelle jäänyt oliiviöljy toiselle paistinpannulle. Kuumenna pannu. Lisää pihvit pannulle, kun öljy on kuumaa. Paista pihvejä molemmilta puolin noin puoli minuuttia ja käännä ainoastaan kerran.

- Lisää balsamiviinietiikka pihveihin. Näin pihvit saavat makua ja samalla kastikkeen.

- Asettele karamellisoituneet sipulit pihvien päälle ja anna olla pannulla vielä muutama sekunti.

Tarjoile kuumana.

Lisää aiheesta:

Meribassia Maxin tapaanSipulipihvitHöyrylaivapihvitFirenzeläinen pihvi punasikurin keraMakkaraa con cima di rapaSipulipihvi
NaudanlihapihviKananmunatonGluteenitonLaktoositonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Naudanlihapihvi
  • 24.04.202008:55
    Kaappaus keittiössä -reseptit

    Pihvin paistaminen – näin paistat täydellisen naudan sisäfileepihvin Kari Aihisen opeilla

  • 27.01.202012:40
    Wieninleike

    Wieninleike – Kari Aihisen helppo resepti vastustamattomaan klassikkoruokaan

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Sipulipihvit

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Punasipulipihvi

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Suutarinlaatikko