Sipuli-tomaattisalaatti

4:lle hengelle

  • 4 isoa tomaattia
  • 1 punasipuli
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 1 rkl balsamicoa
  • jauhettua merisuolaa

Valmistusohje

Viipaloi tomaatit ja leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi. Aseta tomaattiviipaleet kehäksi lautaselle ja levitä päälle punasipulirenkaat. Mausta lopuksi etikalla, suolalla ja mustapippurilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja