Sinihomejuusto-latva-artisokkasalaatti
Tarjoile salaatti tuoreen hiivaleivän sekä viinilasillisen kanssa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 2 annosta
Ainekset
- nippu tuoretta salaattia
- 1 prk Saclà latva-artisokkaa persiljamarinadissa
- 150g sinihomejuustoa
- 1 rkl Lanfranchi Extra Virgin oliiviöljyä
- muutama tilkka Ortallin balsamiviinietikkaa
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
Pese ja kuivaa salaatti. Asettele salaatinlehdet kahdelle lautaselle. Levitä valutetut latva-artisokat salaatinlehtien päälle. Tee helppo vinaigrette oliiviöljystä, balsamiviinietikasta, suolasta ja pippurista.
Sekoita hyvin ja kaada salaatin päälle. Murustele sinihomejuusto salaatin päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut