Sinihomejuusto-latva-artisokkasalaatti

Tarjoile salaatti tuoreen hiivaleivän sekä viinilasillisen kanssa.

Ainekset

  • 2 annosta

Ainekset

  • nippu tuoretta salaattia
  • 1 prk Saclà latva-artisokkaa persiljamarinadissa
  • 150g sinihomejuustoa
  • 1 rkl Lanfranchi Extra Virgin oliiviöljyä
  • muutama tilkka Ortallin balsamiviinietikkaa
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Pese ja kuivaa salaatti. Asettele salaatinlehdet kahdelle lautaselle. Levitä valutetut latva-artisokat salaatinlehtien päälle. Tee helppo vinaigrette oliiviöljystä, balsamiviinietikasta, suolasta ja pippurista.

Sekoita hyvin ja kaada salaatin päälle. Murustele sinihomejuusto salaatin päälle.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!