Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Sinappimarinoitua savusilakkaa ja maalahden limppua

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Happaman ja rasvaisen savuisen yhdistelmä on täydellinen. Tämän alkuruoan kera sopii hyvin nauttia lasillinen viileää olutta.

  • Ruokavalio: Kananmunaton

Neljälle

  • 2 isoa savusilakkaa
  • 2 säilykepunajuurta
  • 4 viipaletta maalahden limppua
  • pöytämargariinia
  • 2 rkl kapriksia
  • muutama kaunis tillinoksa
  • 3 rkl sinappia
  • 1 rkl tummaa, ranskalaista sinappia
  • 2 rkl sokeria
  • ½ tl suolaa
  • 1 maustemitta jauhettua mustapippuria
  • 1 ½ rkl valkoviinietikkaa
  • 2 dl ruokaöljyä
  • 1 dl hienonnettua tilliä

Valmistusohje

1. Hienonna 1 dl tilliä. Sekoita sinappi, sokeri, suola, pippuri ja viinietikka kastikkeeksi, kunnes sokeri on liuennut. Lisää öljy hienona norona samalla vatkaten, jotta saat paksun kastikkeen. Lisää tilli, mausta suolalla ja pippurilla.

2. Perkaa savusilakat. Kuutioi punajuuret ja levitä ohut kerros margariinia leipäviipaleille. Levitä päälle savusilakkaa, aseta päälle lusikalinen kastiketta ja koristele kapriksilla, punajuurella ja tillinoksilla.

Lisää aiheesta:

SinappisilliAlkuruokalautanen kolmella lohellaPerunasalaatti kapriksillaSillisalaattiSinappimarinoitu savusilakkaTilli-sinappimarinoitua savusilakkaa
SavusilakkaVälipalatAlkuruoatKananmunatonLisäkeruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Savusilakka
  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Savusilakkahyydyke

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Marinoidut savusilakat

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Sinappimarinoitua savusilakkaa ja maalahden limppua

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Marinoidut savusilakat graavilohikastikkeella

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Sinappimarinoitu savusilakka