Mainos
Mainos

Niittyruoka tehdään mieluiten vastakorjatuista, tuoreista vihanneksista. Tämä on oikea varhaissatokeitto. Pasta keitossa tekee siitä ruokaisamman, ja lasten suosikin.

Neljälle

  • 1 dl margheritepastaa (pientä simpukkapastaa)
  • ½ kukkakaali
  • 3 pientä porkkanaa
  • 2 ryvässipulia
  • 100 g sokeriherneitä
  • 1,1 l kasvislientä
  • 1 dl ruokakermaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Keitä liemi. Pese ja viipaloi porkkanat, jaa kukkakaali kimpuiksi ja viipaloi sipulit.

2. Keitä kukkakaali, porkkana ja sipuli liemessä, lisää pasta. Keitä n. 8 minuuttia kunnes pasta ja vihannekset ovat pehmenneet.

3. Lisää kerma ja kuumenna kunnes ensimmäiset kuplat näkyvät, mausta suolalla ja pippurilla. Suikaloi sokeriherneet ja lisää keittoon.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.