Simpukat chilivoissa

Ainekset

  • 300 g pakastettua sinisimpukan lihaa
  • 1 tuore chili
  • 3 rkl chiliketsuppia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 50 g voita
  • nachoja

Valmistusohje

Anna voin pehmentyä huoneenlämmössä ja sekoita siihen leikattua chiliä, murskattua valkosipulia ja chiliketsuppia. Sulata simpukat ja valuta niistä neste pois. Kaada simpukat grillinkestävään kulhoon ja lusikoi päälle chilivoita. Nosta kulho grilliin kuvun alle ja anna olla siellä kunnes voi on kiehuvan kuumaa. Tarjoa lisänä nachoja sellaisenaan tai grillissä lämmitettynä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!