Simpukat chilivoissa
Ainekset
- 300 g pakastettua sinisimpukan lihaa
- 1 tuore chili
- 3 rkl chiliketsuppia
- 2 valkosipulinkynttä
- 50 g voita
- nachoja
Valmistusohje
Anna voin pehmentyä huoneenlämmössä ja sekoita siihen leikattua chiliä, murskattua valkosipulia ja chiliketsuppia. Sulata simpukat ja valuta niistä neste pois. Kaada simpukat grillinkestävään kulhoon ja lusikoi päälle chilivoita. Nosta kulho grilliin kuvun alle ja anna olla siellä kunnes voi on kiehuvan kuumaa. Tarjoa lisänä nachoja sellaisenaan tai grillissä lämmitettynä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka