Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Sillipullat korinttikastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Neljälle

  • 3 valutettua suolasillifileetä
  • 300 g keitettyä, kylmää lihaa
  • 3 keitettyä perunaa
  • 1 punasipuli
  • 1 kananmuna
  • 1 dl kahvikermaa
  • 1 tl perunajauhoja
  • jauhettua valkopippuria
  • siivilöityjä korppujauhoja

Korinttikastike

  • ½ dl korintteja
  • 3 dl vettä
  • 2 rkl voita
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • 3 dl kalalientä
  • 3 rkl vaaleaa siirappia
  • 2 rkl etikkaa
  • 1 maustemitta suolaa
  • ½ tl kiinalaista soijaa

Valmistusohje

1. Korinttikastike: Keitä korintit pehmeiksi vedessä, säästä keitinvesi. Paista voita ja jauhoja, lisää korinttiliemi vähän kerrallaan samalla sekoittaen, lisää sitten kalaliemi. Mausta siirapilla, etikalla ja suolalla, lisää väriä saat soijasta. Lisää korintit ja kuumenna kiehuvaksi. Kastikkeen pitää sakeutua, mutta ei liian paksuksi.

2. Sillipullat: Jauha sillifileet, liha, perunat ja sipuli hienoksi lihamyllyssä, tai sekoita hetki tehosekoittimessa. Lisää kananmuna, perunajauhot, pippuri ja kerma. Muotoile pieniksi, litteiksi pulliksi, kääntele ne korppujauhoissa. Paista sillipullia 4-5 minuuttia molemmin puolin keskilämpöisellä pannulla.

Sillin ja korinttien yhdistelmä tuntuu ehkä epätavalliselta – kokeile, ja katso, mitä pidät! Keitetyt perunat, vihreät salaatinlehdet ja viipaloidut tomaatit kuuluvat lisukkeiksi.

Lisää aiheesta:

Friteeratut lammaspullatSillipihvit korinttikastikkeessaKikherneitä ja keitettyjä muniaKaalikääryleet kastikkeellaVasikkapyytSillipyörykät ja perunat korinttikastikkeessa
KalapullatPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kalapullat
  • 17.09.202108:43
    Keitetty kala

    Haukipyörykät eli kvenellit ja rapukastike – Jyrki Sukulan suosikkiohje

  • 18.02.201300:00
    Taskuravut

    Taskurapupyörykät hapanimeläkastikkeella

  • 18.02.201300:00
    Kastikkeet ja dipit

    Kalapullat currykastikkeessa

  • 18.02.201300:00
    Kastikkeet ja dipit

    Haukikvenellejä hummerikastikkeella

  • 18.02.201300:00
    GoGreen

    Sauce Vierge ja haukipullat