Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Sillilaatikkohoukutus

Julkaistu 18.02.2013 00:00

6-8 hengelle

  • 5-6 keitettyä perunaa siivuina
  • 1 iso sipuli siivuina
  • 125 g silliä tillikastikkeessa
  • 2 dl kahvikermaa
  • 3 rkl makeaa sinappia
  • 1 muna
  • pippuria
  • korppujauhoa
  • 1 nippu tilliä silputtuna

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita puolet perunaviipaleista voidellun uunivuoan pohjalle. Levitä sitten sipuliviipaleet ja sillipalat ja päällimmäiseksi loput perunat.

2. Vatkaa yhteen muna, kerma, sinappi sekä rippunen pippuria ja kaada vuokaan perunoiden päälle. Ripottele pinnalle korppujauhoa ja puolet tillisilpusta. Tähän asti ruoan voi esivalmistaa.

3. Paista uunin keskitasolla 15-20 minuuttia. Sirota pinnalle loput tillit ja tarjoile.

Erilaiset laatikkoruoat ovat kiitollisia niin valmistaa kuin tarjota. Tämänkin voi hyvin tehdä etukäteen paistamista vaille valmiiksi. Panet vain pariksikymmeneksi minuutiksi uuniin juuri ennen tarjoilua.

Lisää aiheesta:

GraavilohilaatikkoAnjovislaatikko tillilläSilakkalaatikkoMuna-anjovislaatikkoIsoäidin lohivanukasSillilaatikko
SillilaatikkoPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Sillilaatikko
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Suolainen laatikko

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Anjovislaatikko tillillä

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Muna-anjovislaatikko

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Silli-munalaatikko

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Venäläinen sillilaatikko