Sillilaatikko
Julkaistu
Mätitahna antaa sillille hienoa makua. Tämä on käytännöllinen ”kaikki yhdessä” -laatikko päivälliseksi tai lounaaksi.
Neljälle
- 10 keitettyä perunaa, viipaleina
- 1 purjo, viipaleina
- 1 tuubi mätitahnaa
- 3 dl kermaa
- 1 prk valutettuja sillifileitä
- korppujauhoja
- margariinia
- tilliä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Lado perunaa ja purjoa uunivuokaan, sekoita mätitahna ja kerma ja kaada vuokaan.
2. Asettele sillifileet päällimmäiseksi ja sihtaa päälle korppujauhoja. Aseta päälle muutama ohut margariinisiivu.
3. Laita vuoka uunin keskitasolle ja paista n. 25 minuuttia. Koristele tillillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka