Sillikaviaaria ja uusia perunoita
Uudet potut ovat aito ja varma kesän merkki. Valmista helppo sillikaviaari pottujen kaveriksi.
Ainekset
- 2 ( noin 180 g ) matjessillifileetä kuutioina
- 1 dl tummaa leipää raastettua
- 3 rkl sipulia hienonnettua
- 3 rkl ruohosipulia hienonnettuna
- 3 rkl tilliä hienonnettuna
- vastajauhettua mustapippuria
- 1 dl smetana
- 0,5 l pieniä uusia perunoita keitettynä
- 3 rkl ruohosipulia hienonnettuna
- 1 dl mätiä
Valmistusohje
(4 annosta)
Sekoita keskenään sillikuutiot, leipäraaste, sipuli, ruohosipuli, tilli, mustapippuri ja ranskankerma. Anna vetäytyä puolisen tuntia kylmässä.
Viipaloi perunat noin yhden sentin viipaleiksi. Aseta lusikallinen sillisalaattia peruna viipaleen päälle. Koristele mädillä, ruohosipulilla ja tillillä. Nauti huurteisen oluen kera alkuruokana tai iltapalana.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan