Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Silakkarullat purjopedillä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Silakkarullat purjopedillä maistuvat parhaiten uusien perunoiden kanssa. Kokeile ja ylläty!

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon

Ainekset

  • 500 g silakkafileitä
  • 150 g kylmäsavulohisiivuja
  • 2 purjosipulia
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 dl mietoa kalalientä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1 sitruuna

Valmistusohje

Levitä silakkafileet nahkapuoli alaspäin leikkuulaudalle ja mausta ne suolalla ja mustapippurilla. Nosta lohisiivut fileiden päälle. Kääri silakat rullalle.

Leikkaa pesty purjo renkaiksi ja kuullota renkaat öljyn kanssa pehmeiksi. Lisää kalaliemi sekä mausteet joukkoon ja anna hautua miedolla lämmöllä 5 minuuttia. Lisää lopuksi puristettu sitruunan mehu sekä raastettu kuori joukkoon ja lusikoi hautunut purjoseos uunivuokaan.

Nosta silakkarullat purjohaudukkeen päälle ja kypsennä ruokaa 200 asteisessa uunissa 20 minuuttia. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Yhden annoksen energiasisältö:

Energiaa 310 kcal

Proteiinia 26g (34 E%)

Hiilihydraatteja 2g (3 E%)

Kuitua 2g

Rasvaa 22g (64 E%)

josta tyydyttynyttä rasvaa 3g (14% kokonaisrasvasta, rasvan laatu on hyvä)

Suolaa 3,4g

Lisää aiheesta:

Täytetty lohitaskuKirkas lohikeittoRapukeittoOsso bucoa ja rosmariiniöljyssä paistetut perunatTaikinoitua poronfileetäLammas-kaalikeitto
UunisilakkaAlkuruoatKananmunatonLaktoositonPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Uunisilakka
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Juhannuksen rapusilakat

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Rapusilakat

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Talon rapusilakat

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Silakat tomaattimehussa

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Saaristolaissilakat