Silakkapihvit

Silakkapihvit on todellinen klassikkoruoka. Makuja-kokki Sami Garamin ohjeella pihvit paistuvat nopeasti ja maistuvat herkullisilta. Näitä kannattaa kokeilla.

Ainekset

  • 500 g silakkafileetä
  • nippu tilliä
  • 1 sipuli
  • suolaa
  • valkopippuria
  • 3 dl ruisjauhoja
  • 100 g voita

Valmistusohje

Aseta puolet silakkafileistä leivinpaperin päälle, nahkapuoli alaspäin.

Mausta ne tilli- ja sipulihakkeella sekä suolalla ja pippurilla.

Nosta silakkafilee edellisen päälle ja ripottele päälle ruisjauhoja siivilän läpi.

Käännä pihvit ja tee jauhotus myös toiselle puolelle.

Sulata pannussa voita ja paista pihvit siinä rapeiksi.

Tarjoa lisäkkeenä perunasosetta tai tillimuhennettuja perunoita.

Parhaat ruokaohjelmat