Silakkapihvit
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5664034/landscape16_9/515/290/b150055f25fd7cb806dc2a065ac5653e/xn/587387-8080.jpg)
Silakkapihvit on todellinen klassikkoruoka. Makuja-kokki Sami Garamin ohjeella pihvit paistuvat nopeasti ja maistuvat herkullisilta. Näitä kannattaa kokeilla.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 500 g silakkafileetä
- nippu tilliä
- 1 sipuli
- suolaa
- valkopippuria
- 3 dl ruisjauhoja
- 100 g voita
Valmistusohje
Aseta puolet silakkafileistä leivinpaperin päälle, nahkapuoli alaspäin.
Mausta ne tilli- ja sipulihakkeella sekä suolalla ja pippurilla.
Nosta silakkafilee edellisen päälle ja ripottele päälle ruisjauhoja siivilän läpi.
Käännä pihvit ja tee jauhotus myös toiselle puolelle.
Sulata pannussa voita ja paista pihvit siinä rapeiksi.
Tarjoa lisäkkeenä perunasosetta tai tillimuhennettuja perunoita.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka