Silakkapihvit
Silakkapihvit on todellinen klassikkoruoka. Makuja-kokki Sami Garamin ohjeella pihvit paistuvat nopeasti ja maistuvat herkullisilta. Näitä kannattaa kokeilla.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 500 g silakkafileetä
- nippu tilliä
- 1 sipuli
- suolaa
- valkopippuria
- 3 dl ruisjauhoja
- 100 g voita
Valmistusohje
Aseta puolet silakkafileistä leivinpaperin päälle, nahkapuoli alaspäin.
Mausta ne tilli- ja sipulihakkeella sekä suolalla ja pippurilla.
Nosta silakkafilee edellisen päälle ja ripottele päälle ruisjauhoja siivilän läpi.
Käännä pihvit ja tee jauhotus myös toiselle puolelle.
Sulata pannussa voita ja paista pihvit siinä rapeiksi.
Tarjoa lisäkkeenä perunasosetta tai tillimuhennettuja perunoita.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan