Mainos
Mainos

Vihreä muunnos perinteisestä silakkavuoasta.

Neljälle

  • 500 g perattuja silakoita
  • 2 dl persiljasilppua
  • ½ purjo silppuna
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 rkl dijonsinappia
  • korppujauhoa
  • suolaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Levitä selkäruodottomaksi käsitellyt silakat työpöydälle ja suolaa ne. Sekoita persilja- ja purjosilput ja jaa ne silakoiden päälle. Taita kalat poikittain kaksinkerroin ja lado uunivuokaan.

2. Vatkaa kerma kevyesti, mausta sinapilla ja levitä kalojen päälle. Ripota pinnalle vähän korppujauhoa ja paista uunin keskiosassa 20-30 minuuttia.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.