Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Siikatartar

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tarjoa alkuruoaksi graavisiikatartaria grillatun puu-uunileivän kera.

Ainekset

  • 300 g graavisiikaa
  • 1 iso sipuli
  • ½ dl majoneesia
  • ½ dl smetanaa tai ranskankermaa
  • mustapippuria
  • 3 rkl sitruunamehua
  • ruohosipulia
  • 30 g siian mätiä
  • ½ punasipulia

Valmistusohje

Leikkaa kala ja sipuli aivan pikku hakkeeksi ja sekoita ne keskenään. Lisää seokseen majoneesi ja smetana. Mausta pippurilla, sitruunamehulla ja ruohosipulihakkeella. Tarjoa grillattujen puu-uunileipien kera. Viimeistele annos siianmädillä ja punasipulihakkeella.

Lisää aiheesta:

Sillikaviaaria ja uusia perunoitaLohitartar avokadon keraSilliä punaisessa kastikkeessaPerunasalaattiSilakkalaatikko kapriksen kanssaSiikatartar sipulikastikkeella
TartarKevään juhlatAlkuruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Tartar
  • 7.5.14:24
    Liha

    Pasi ja Sami Kurosen naudanlihatartar

  • 24.01.202007:48
    Blinit

    Blinit Mikko Kaukosen tapaan – helppo blinitaikina ja peuratartar

  • 07.01.201614:16
    Poronpaisti

    Porotartar à la Sasu Laukkonen

  • 18.02.201300:00
    Kevään juhlat

    Siikatartar

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kalatartar