Sienigratinoitua sianniskaa
Pitkä aika vielä sienisesonkiin? Ei hätää, purkeista löytyy monenlaisia sieniä ja jopa valmista muhennosta.Pienellä lisämausteutuksella ovat erinomaisia.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 4 isoa viipaletta sianniskaa
- suolaa, pippuria, paprikajauhetta
- 1 purkki sienimuhennosta
- 2 rkl kermaa
- 1 tl kuivattua rakuunaa
- 75 g juustoraastetta
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Mausta lihaviipaleet suolalla, pippurilla ja paprikajauheella. Paista ne pannulla molemmilta puolilta ja siirrä uunivuokaan.
2. Sekoita sienimuhennokseen kermaa ja rakuunaa ja levitä lihaviipaleille.
3. Ripota päälle juustoraaste ja puuteroi vielä paprikajauheella. Gratinoi, kunnes juusto saa väriä, 10-15 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje