Sienigratinoitua sianniskaa

Pitkä aika vielä sienisesonkiin? Ei hätää, purkeista löytyy monenlaisia sieniä ja jopa valmista muhennosta.Pienellä lisämausteutuksella ovat erinomaisia.

Neljälle

  • 4 isoa viipaletta sianniskaa
  • suolaa, pippuria, paprikajauhetta
  • 1 purkki sienimuhennosta
  • 2 rkl kermaa
  • 1 tl kuivattua rakuunaa
  • 75 g juustoraastetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Mausta lihaviipaleet suolalla, pippurilla ja paprikajauheella. Paista ne pannulla molemmilta puolilta ja siirrä uunivuokaan.

2. Sekoita sienimuhennokseen kermaa ja rakuunaa ja levitä lihaviipaleille.

3. Ripota päälle juustoraaste ja puuteroi vielä paprikajauheella. Gratinoi, kunnes juusto saa väriä, 10-15 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja