Sieni-katkaraputapakset
Ainekset
- pieniä sämpylöitä
- 4 rkl oliiviöljyä
- 4 valkosipulinkynttä murskattuna
- 300 g herkkusieniä
- 150 g pekonia
- 200 g kuorittuja katkarapuja
- 1,5 dl kermaa
- 6 rkl juustoraastetta
- 6 rkl hienonnettua persiljaa
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
Siivuta pekoni ja paista pannulla rapeiksi, lisää valkosipulinkynsimurska ja viipaloidut herkkusienet. Lisää kerma ja anna kiehua kokoon. Lisää katkaravut ja kun kiehahtaa uudelleen, ota pois liedeltä.
Leikkaa sämpylät halki, laita seosta puolikkaille. Lisää juustoraastetta päälle ja kuorruta uunissa. Koristele persiljasilpulla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan