Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Serranoon kääritty kananpojanrulla ja bataatti-perunapyre

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kokeile serranoon käärittyä kananpojanrullaa ja ylläty! Annoksen kruunaa herkullinen peruna-bataattipyre, joka valmistuu hetkessä.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

Ainekset

  • 4 maustamatonta broilerin rintafilettä
  • 12 siivua ilmakuivattua kinkkua
  • 1 purjosipuli
  • 100 g siitakesieniä
  • 100 g valkosipulituorejuustoa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • nokare voita

Valmistusohje

Leikkaa purjo sekä siitakesienet ohuiksi siivuiksi, kuullota ne pehmeiksi pannulla voinokareen kanssa ja mausta. Anna paistoksen jäähtyä hetki ja lisää maustettu tuorejuusto. Notkista täyte sekoittamalla se hyvin. Leikkaa broilerin fileet poikittain halki ja nuiji niitä kevyesti.

Levitä tuorekelmua leikkuulaudalle, laita 3 siivua kinkkua kelmun päälle ja nosta kaksi halkaistua filettä kinkkujen päälle. Levitä täytettä fileelle ja rullaa kelmun avulla tiukaksi paketiksi. Kääri rullat uuteen kelmuun, muotoile niistä pyöreitä ja solmi kelmun päät tiukasti pakettiin. Kypsennä kääreet kiehuvassa vedessä 10-12 minuutin ajan ja jäähdytä kypsät rullat huoneenlämmössä tai kylmässä vedessä.

Avaa paketit ja paista pannulla pintaan vielä kaunis väri. Tarjoile pyreen kanssa.

Lisää aiheesta:

Homejuustokyljykset sienipedilläHunajaista broileria ja raakaperunapaistosTäytetyt broilerifileet pinaattipedilläHäränfilee provencale ja uunitomaatitLihamureke munien kanssaHaudutettua possurullaa ja chevreperunalettuja
ParmankinkkuaKananmunatonGluteenitonPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Parmankinkkua
  • 08.08.202215:30
    Nopeat ja helpot

    Harri Syrjäsen prosciutto-mozzarellasalaatti

  • 18.02.201300:00
    GoGreen

    Parmankinkku-grissinit ja pestokastike

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Parmankinkkua sinihomejuustolla

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Parmankinkkua ja piparjuurijuustoa

  • 18.02.201300:00
    GoGreen

    Surimitäytteiset parmankinkkukääryleet