- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 500 g seifileetä
- 1 pkt pekonia
- suolaa
- 1 prk kermaviiliä
- 1 etikkapunajuuri
- tilliä
- parsakaalia
- uusia perunoita
Valmistusohje
Sulata seifileet ja leikkaa ne noin kahdeksan sentin paloiksi. Mausta kala miedosti suolalla ja kietaise jokainen pala pekoniviipaleen sisään. Grillaa kalapihvit ritilän päällä kypsiksi. Leikkaa punajuuri aivan pikku kuutioiksi ja sekoita kermaviiliin. Leikkaa mukaan myös reilusti tilliä. Tarjoa lisäksi vielä keitettyjä uusia perunoita ja höyrytettyä parsakaalia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.