Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Scampinpyrstökääryleet ja seesamimajoneesi

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • kevätkäärylelehtiä
  • 8–12 scampinpyrstöä
  • 2 porkkanaa
  • 1 purjo
  • 2 kevätsipulia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • soijaa
  • suolaa
  • pippuria
  • oliiviöljyä
  • rypsiöljyä friteeraukseen

Valmistusohje

Kuori ja pilko porkkanat julienneiksi eli tulitikkumaisiksi suikaleiksi. Huuhtele ja leikkaa purjo renkaiksi. Hienonna kevät -ja valkosipulit. Sekoita kaikki aineet kulhossa ja mausta oman maun mukaan soijalla, suolalla, pippurilla ja oliiviöljyllä. Laita kaikkiin kääryleisiin täytettä siten, että jokaiseen tulee yksi scampinpyrstö. Kääri pakkauksen ohjeen mukaisesti. Kuumenna rypsiöljy kattilassa noin 160 asteiseksi ja friteeraa kääryleet kullanruskeiksi.

Lisää aiheesta:

Punakampelakääryleet meksikolaisella vihannessekoituksellaKasvissoppa frikadelleillaPossupyyt purjopedilläIsoäidin kaalikääryleetKaalikääryleetLohikvenellit pastan kera
KevätkääryleetAlkuruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kevätkääryleet
  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Kiinalaiset kevätrullat

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Scampinpyrstökääryleet ja seesamimajoneesi

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Kevätkääryleet broileritäytteellä

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Kevätrullat

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Kevätrullat lohitartarin kera