Mainos
Mainos

Kaikki yhdessä vuoassa – tätä arvostavat sekä illan kokki että vieraat. Merirapujen ei koskaan pidä kiehua, niistä tulee muruisia tai sitkeitä.

Kahdelle

  • 1 pkt pakastettua scampia, n. 200 g
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 1 rkl margariinia
  • 2 salottisipulia, hienonnettuina
  • ½-1 rkl currya
  • ¾ dl kuivaa valkoviiniä
  • 1 ½ dl kermaa
  • suolaa ja pippuria
  • ananaspaloja
  • keitettyä riisiä

Valmistusohje

1. Sulata scampit ja freesaa ne nopeasti pannulla voinokareessa. Laita sivuun.

2. Lisää pannuun jauhot, sipuli ja curry, kääntele. Kaada päälle viini ja kerma, anna porista hiljalleen 5 minuuttia. Lisää scampit, suola ja pippuri. Kaada riisipedille, koristele ananaksella.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.