Kaikki yhdessä vuoassa – tätä arvostavat sekä illan kokki että vieraat. Merirapujen ei koskaan pidä kiehua, niistä tulee muruisia tai sitkeitä.
Kahdelle
- 1 pkt pakastettua scampia, n. 200 g
- 1 rkl vehnäjauhoja
- 1 rkl margariinia
- 2 salottisipulia, hienonnettuina
- ½-1 rkl currya
- ¾ dl kuivaa valkoviiniä
- 1 ½ dl kermaa
- suolaa ja pippuria
- ananaspaloja
- keitettyä riisiä
Valmistusohje
1. Sulata scampit ja freesaa ne nopeasti pannulla voinokareessa. Laita sivuun.
2. Lisää pannuun jauhot, sipuli ja curry, kääntele. Kaada päälle viini ja kerma, anna porista hiljalleen 5 minuuttia. Lisää scampit, suola ja pippuri. Kaada riisipedille, koristele ananaksella.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
-
Lataa lisää
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.