Scampi amoureuse

Kaikki yhdessä vuoassa – tätä arvostavat sekä illan kokki että vieraat. Merirapujen ei koskaan pidä kiehua, niistä tulee muruisia tai sitkeitä.

Kahdelle

  • 1 pkt pakastettua scampia, n. 200 g
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 1 rkl margariinia
  • 2 salottisipulia, hienonnettuina
  • ½-1 rkl currya
  • ¾ dl kuivaa valkoviiniä
  • 1 ½ dl kermaa
  • suolaa ja pippuria
  • ananaspaloja
  • keitettyä riisiä

Valmistusohje

1. Sulata scampit ja freesaa ne nopeasti pannulla voinokareessa. Laita sivuun.

2. Lisää pannuun jauhot, sipuli ja curry, kääntele. Kaada päälle viini ja kerma, anna porista hiljalleen 5 minuuttia. Lisää scampit, suola ja pippuri. Kaada riisipedille, koristele ananaksella.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja