Savustettua lampaanviulua ja tillimuhennettuja perunoita

Helpompaa ruoanlaitto ei juuri voi olla.

Neljälle-kuudelle

  • 1 savustettu lampaanviulu

Perunat

  • noin 1 kg perunoita
  • 2-3 dl maitoa
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 2 rkl margariinia
  • 1 dl lientä kuutiosta
  • 1 tl suolaa
  • 1 nippu tilliä, hienonnettuna

Valmistusohje

1. Kuori ja paloittele perunat.

2. Keitä maito ja liemi. Vaivaa margariini ja jauhot suurukseksi ja sekoita kattilaan. Lisää perunat ja keitä ne kypsiksi. Suolaa ja kääntele mukaan tilli.

3. Tarjoile viipaloitu lampaanviulu lämpimien perunoiden kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.