Savusilakkatoast

Tämä on ihanaa ruokaa oluen ja snapsin kera. Sopii hyvin herrajuhlaan tai sunnuntaibrunssille. Asettele isoille vadeille ja tarjoile seisovassa pöydässä.

Neljälle

  • 1-2 savusilakkaa
  • 4 rkl hienonnettua punasipulia
  • 1 dl kermaviiliä
  • 5 puhdistettua retiisiä
  • 4 viipaletta ruisleipää tai paahdettua, vaaleaa leipää
  • ruohosipulia/tilliä koristeluun
  • suolakurkkua ja salaattia tarjoiluun

Valmistusohje

1. Vedä savusilakoista nahat pois.

2. Muussaa kalat yhdessä sipulin, kermaviilin ja hienonnettujen retiisien kera.

3. Laita nokare seosta vastapaahdetulle ruisleivälle/vaalealle leivälle ja koristele hienonnetulla ruohosipulilla/punasipulilla/tillillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja