Tämä on ihanaa ruokaa oluen ja snapsin kera. Sopii hyvin herrajuhlaan tai sunnuntaibrunssille. Asettele isoille vadeille ja tarjoile seisovassa pöydässä.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 1-2 savusilakkaa
- 4 rkl hienonnettua punasipulia
- 1 dl kermaviiliä
- 5 puhdistettua retiisiä
- 4 viipaletta ruisleipää tai paahdettua, vaaleaa leipää
- ruohosipulia/tilliä koristeluun
- suolakurkkua ja salaattia tarjoiluun
Valmistusohje
1. Vedä savusilakoista nahat pois.
2. Muussaa kalat yhdessä sipulin, kermaviilin ja hienonnettujen retiisien kera.
3. Laita nokare seosta vastapaahdetulle ruisleivälle/vaalealle leivälle ja koristele hienonnetulla ruohosipulilla/punasipulilla/tillillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.