Savusilakkatoast
Julkaistu
Tämä on ihanaa ruokaa oluen ja snapsin kera. Sopii hyvin herrajuhlaan tai sunnuntaibrunssille. Asettele isoille vadeille ja tarjoile seisovassa pöydässä.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 1-2 savusilakkaa
- 4 rkl hienonnettua punasipulia
- 1 dl kermaviiliä
- 5 puhdistettua retiisiä
- 4 viipaletta ruisleipää tai paahdettua, vaaleaa leipää
- ruohosipulia/tilliä koristeluun
- suolakurkkua ja salaattia tarjoiluun
Valmistusohje
1. Vedä savusilakoista nahat pois.
2. Muussaa kalat yhdessä sipulin, kermaviilin ja hienonnettujen retiisien kera.
3. Laita nokare seosta vastapaahdetulle ruisleivälle/vaalealle leivälle ja koristele hienonnetulla ruohosipulilla/punasipulilla/tillillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka