Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Savusilakkamunakas

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Gluteeniton

Kolmelle-neljälle

  • 5 savusilakkaa
  • 4 tomaattia
  • halutessasi, hieman yrttejä
  • 5 kananmunaa
  • ½ dl vettä
  • ½ dl kahvikermaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Perkaa savusilakat fileiksi. Viipaloi tomaatit ja hienonna mielellään hieman yrttejä.

2. Vatkaa munat, vesi, kerma ja mausteet. Sulata pannulla keskilämmöllä voita ja kaada taikina pannuun. Paista hitaasti ja sekoita välillä pohjaa myöten.

3. Lisää savusilakat, tomaatit ja yrtit munakkaan päälle, kun se on lähes valmis. Anna kaiken lämmetä ja tarjoile.

Lisää aiheesta:

Täytetyt sipulitSienimunakasTäytetyt kinkkuperunatHerkkusieniä ja taskurapumuhennostaKananmaksaa ja vihannespaistostaSienillä täytetyt latva-artisokanpohjat
MunakasVälipalatGluteenitonBrunssiPääruoatKalaruoka

Jos valmistat munakkaan valurautapannussa, jossa ei ole muoviosia, voit kypsennyksen loppuvaiheessa laittaa pannun uuniin grillivastuksen alle ja antaa kaiken kuumeta muutaman minuutin ajan.

Tuoreimmat aiheesta

Munakas
  • 31.08.202412:00
    Kalaruoka

    Kotikeittiömestarit: Teresa Välimäen peruna-ruusukaalimunakas espanjalaiseen tapaan ja rapeaa kalaa

  • 24.08.202412:00
    Sushi

    Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan maki-sushimunakasrullat

  • 18.03.202311:30
    Välipalat

    Harri Syrjäsen pekoni-paprikamunakas

  • 14.02.202314:03
    Nopeat ja helpot

    Mikromunakas

  • 29.01.202317:30
    Kasvismunakas

    Harri Syrjäsen texmex-munakas