Tämä herkullinen laatikko on mainio lounas perunoiden ja salaatin kera. Sopii myös noutopöytään ja illanistujaisten yöpalaksi.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
4-6 hengelle
- 10-12 savusilakkaa fileinä
- 3 dl kuohukermaa
- 1 purkki Linnakaviaaria
- 1 nippu tilliä silppuna
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Laita savusilakkafileet kevyesti voideltuun uunivuokaan. Vatkaa kerma kevyesti, kääntele siihen kaviaari ja tillisilppu ja kaada seos silakoiden päälle. Paista uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.