Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Akseli Herlevin Savuporosnäcksit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

21.12.2012. Kokeile huippukokin cocktailpaloja! Savuporosnäcksit maistuvat juhlapöydässä.

Resepti neljälle

  • 200 g kylmäsavuporoa, mielellään kokonaisena palana
  • 1 dl majoneesia
  • 1 dl pakastetatteja sulatettuna ja hienonnettuna
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 rkl tuoretta timjamia hienonnettuna
  • puolikas punasipuli suikaloituna
  • 0,5 dl punaviinietikkaa
  • 0,5 dl sokeria
  • puolikas vaalea patonki
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

Valmistus:

1. Paista pannulla öljyssä tatteja, valkosipulia ja timjamia, kunnes ne ovat kauniin ruskeita. Jäähdytä. Sekoita majoneesin kanssa ja mausta suolalla ja pippurilla.

2. Sekoita punasipuli etikan ja sokerin kanssa kulhossa ja anna seistä huoneenlämmössä mielellään ainakin puoli tuntia. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Viipaloi patonki ja paista rapeaksi pannulla. Hiero paistetun patongin pintaan hieman raakaa valkosipulia ja laita päälle teelusikallinen majoneesia. Lisää leivälle marinoitua punasipulia ja lopuksi viipale kylmäsavuporoa. Koristele yrteillä.

Lisää aiheesta:

Lämmin hernetempe-sienisalaattiMurekeRouhea tomaattikeittoEntrecôte snacksKaritsan karetta ja paistettuja perunoita, chimichurria ja aioliaSiikatartar sipulikastikkeella
Cocktail alkupalatPoronpaistiMakujaAkseli HerleviUusivuosiRiistakausiSienisatoViinivinkitBrunssiVideoreseptitAlkuruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Cocktail alkupalat
  • 21.12.202416:00
    Joulu

    Joulun ja uudenvuoden syötävät kranssit

  • 14.12.202409:45
    Jouluruoka

    Helpot joulun cocktailpalat

  • 15.12.202313:17
    Tahnat

    Savuporotahna

  • 13.12.202314:56
    Nopeat ja helpot

    Helpot cocktailpalat

  • 01.04.202214:43
    Peruna

    Itse tehdyt sipsit eli perunalastut uunissa