Savulohella ja piparjuurijuustolla täytetty ciabatta

Tämä on klassinen amerikkalaisen, yleensä bagel-leivän täytteenä tarjotun, lohi-cream cheese -yhdistelmän muunnelma. Todella herkullista ja erittäin helppotekoista! Tarjoile alku- tai yöpalana.

4 annosta

  • 4 viipaletta kylmäsavulohta
  • 2 ciabattaleipää
  • 8 rkl piparjuurijuustoa
  • rucolan lehtiä
  • 1 tomaatti
  • ½ punasipuli

Valmistusohje

1. Puolita ciabattalleivät ja halkaise puolikkaat. Pane kannet sivuun. Levitä jokaiselle leivälle rucolan lehtiä, savulohiviipale ja kaksi ruokalusikallista piparjuurijuustoa.

2. Leikkaa tomaatti neljään lohkoon ja viipaloi punasipuli ohuelti. Aseta jokaiselle leivälle tomaattilohko ja muutama punasipuliviipale. Paina lopuksi päälle leipien kansiosa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.