Mainos
Mainos

Savulohella ja piparjuurijuustolla täytetty ciabatta

Tämä on klassinen amerikkalaisen, yleensä bagel-leivän täytteenä tarjotun, lohi-cream cheese -yhdistelmän muunnelma. Todella herkullista ja erittäin helppotekoista! Tarjoile alku- tai yöpalana.

4 annosta

  • 4 viipaletta kylmäsavulohta
  • 2 ciabattaleipää
  • 8 rkl piparjuurijuustoa
  • rucolan lehtiä
  • 1 tomaatti
  • ½ punasipuli

Valmistusohje

1. Puolita ciabattalleivät ja halkaise puolikkaat. Pane kannet sivuun. Levitä jokaiselle leivälle rucolan lehtiä, savulohiviipale ja kaksi ruokalusikallista piparjuurijuustoa.

2. Leikkaa tomaatti neljään lohkoon ja viipaloi punasipuli ohuelti. Aseta jokaiselle leivälle tomaattilohko ja muutama punasipuliviipale. Paina lopuksi päälle leipien kansiosa.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.