Salviakalkkuna
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- kokonainen kalkkunanrinta
- 10 salvianlehteä
- 25 g voita
- suolaa ja valkopippuria
- paistinarua
Valmistusohje
Avaa kalkkunan rinta levyksi kääretortun lailla. Taputtele kalkkunaa kevyesti kelmun alla, jotta saat siitä tasaisen. Levitä salvian lehdet ja voinokareita päälle. Mausta suolalla ja pippurilla. Kääri rullaksi ja sido paistinarulla kiinni. Paista rullaan väri pannulla ja laita uuniin 160 asteeseen noin 25 minuutiksi, tai kunnes sisälämpö on 65 astetta. Anna vetäytyä hetki ennen leikkaamista siivuiksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Kurpitsapiirakka
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti
-
Piparijäätelö