Mainos
Mainos

Salaattia keitetyllä lohella

Juhlava salaattivati.

Neljälle

  • noin 400 g keitettyä lohta, pienempinä paloina
  • 3 lajiketta salaattia
  • 1 greippi, kalvottomina lohkoina
  • 4-6 keitettyä perunaa, paloina

Kastike

  • 3 rkl sinappia
  • 1 tl dijonsinappia
  • 1 rkl kidesokeria
  • 1 rkl viinietikkaa
  • 1 dl rapsiöljyä
  • ½ dl tilliä, hienonnettuna
  • 3 rkl kermaviiliä

Valmistusohje

1. Sekoita sinappi, sokeri ja viinietikka kulhossa ja lisää öljy vähän kerrallaan samalla voimakkaasti sekoittaen. Lisää tilli ja viimeiseksi kermaviili. Mausta.

2. Asettele salaatin ainekset kauniisti vadille. Kaada lohelle hieman kastiketta ja tarjoile loput kastikkeesta erikseen. Tarjoile vaalean leivän kera.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.