Ruohosipulikastike
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 0,5 dl valkoviinietikkaa
- 2 dl valkoviiniä
- 1 dl kuohukermaa
- 50 g voita
- 1 dl ranskankermaa
- suolaa ja valkopippuria
- ruohosipulia
Valmistusohje
Kuumenna kattila kuumaksi ja lisää siihen etikka ja heti perään valkoviini. Keitä kunnes kattilassa on jäljellä noin puolet. Lisää mukaan kerma. Leikkaa kylmä voi kuutioiksi ja vispaa kastikkeeseen pikkuhiljaa mukaan. Laita hella pois päältä. Lisää sekaan ranskankerma ja hienonnettua ruohosipulia. Sekoita hyvin ja mausta kastike suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Mokkapalat
-
Anun mokkakakku
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Taivaallinen omenahillo
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalat – Nannan täydellinen ohje, jolla saat uskomattoman mehevän lopputuloksen
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki