Mainos
Mainos

Helpot cocktailpalat sopivat loistavasti vapuun ja muihin kevään juhliin. Valmiista patongista on helppo tehdä herkullisia pikkusuolaisia.

noin 6:lle

  • 1 pkt Myllyn Paras Ruis-valkosipulipatonki (175 g)
  • 100 g savulohta tai jättikatkarapuja
  • tuoretta tilliä tai basilikaa

Valmistusohje

Ruis-valkosipulipatonki on hapatetusta ruistaikinasta valmistettu patonki, joka on täytetty valkosipulivoi-yrttitäytteellä. Jauhoista 64 % on ruista. Taikina sisältää myös 14 % jyvä- ja siemensekoitusta. Täyteläinen valkosipuli-yrttivoi täydentää rukiin vahvaa makua.

Viipaloi sulanut rukiinen patonki vinoiksi viipaleiksi. Laita sulaneelle patongille cocktailtikulla savulohi rullana kumollaan olevan patonkiviipaleen päälle ja koristeeksi tilliä ja basilikaa.

Patongin käyttö: Sulata ja lämmitä patonki varovasti mikroaaltouunissa. Sulatusaika vaihtelee mikroaaltouuneittain. Voit myös antaa patongin sulaa huoneenlämmössä noin tunnin ajan.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.