Riisiä katkarapukastikkeella
Julkaistu
Tämä mausteinen katkarapumuhennos on ruoka, jonka hyvin voit valmistella etukäteen. Keitä muhennos valmiiksi, mutta lisää katkaravut vasta juuri ennen tarjoilua – keitetyt katkaravut sitkistyvät.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 4 annosta keitettyä riisiä
- 1 keltasipuli, hienonnettuna
- 2 tl currya
- 1 valkosipulinkynsi, hienonnettuna
- 2 rkl margariinia
- 1 ½ rkl vehnäjauhoja
- 1 ½ dl kermaa
- noin 500 g kuorellisia katkarapuja
- 1 pieni prk parsaa
- 125 g pakasteherneitä
Valmistusohje
1. Paista sipulia ja valkosipulia matalassa padassa tai teflonpannulla, puuteroi päälle curry ja jauhot. Lisää kerma ja halutessasi parsaliemi, keitä 5 minuuttia.
2. Lisää parsat ja herneet, viimeiseksi kuoritut katkaravut.
3. Kuumenna ja kaada riisille.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa