Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Riisiä katkarapukastikkeella

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton

Neljälle

  • 4 annosta keitettyä riisiä
  • 1 keltasipuli, hienonnettuna
  • 2 tl currya
  • 1 valkosipulinkynsi, hienonnettuna
  • 2 rkl margariinia
  • 1 ½ rkl vehnäjauhoja
  • 1 ½ dl kermaa
  • noin 500 g kuorellisia katkarapuja
  • 1 pieni prk parsaa
  • 125 g pakasteherneitä

Valmistusohje

1. Paista sipulia ja valkosipulia matalassa padassa tai teflonpannulla, puuteroi päälle curry ja jauhot. Lisää kerma ja halutessasi parsaliemi, keitä 5 minuuttia.

2. Lisää parsat ja herneet, viimeiseksi kuoritut katkaravut.

3. Kuumenna ja kaada riisille.

Lisää aiheesta:

KatkarapupannuHaudutettua seitä purjopedilläRakastuneet katkaravutKatkarapucurryKalapullapataKalakeitto katkaravuilla
KatkarapukastikeKananmunatonGoGreenPääruoatKalaruoka

Tämä mausteinen katkarapumuhennos on ruoka, jonka hyvin voit valmistella etukäteen. Keitä muhennos valmiiksi, mutta lisää katkaravut vasta juuri ennen tarjoilua – keitetyt katkaravut sitkistyvät.

Tuoreimmat aiheesta

Katkarapukastike
  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Vihreää tankoparsaa ja katkarapu-rucolasalaattia

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Kermainen katkarapuseos uuniperunoiden kyytipojaksi

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Jättikatkaravut kreikkalaisittain

  • 18.02.201300:00
    Laktoositon

    Katkarapukasari

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Katkarapupannu