Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Riisi à la Malta ilman puuroa

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka

Kahdeksalle

  • 3 dl puuroriisiä
  • n. 1 l vettä
  • suolaa
  • 5-6 dl kuohukermaa
  • 4 rkl kidesokeria
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 3 appelsiinia

Valmistusohje

1. Keitä riisi kypsäksi, n. 20 minuuttia, kevyesti suolatussa vedessä, valuta ja anna jäähtyä.

2. Vatkaa kerma, sokeri ja vaniljasokeri. Kääntele riisi kermaan.

3. Leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi, kääntele puolet niistä riisiin ja käytä loput koristeluun.

4. Voit myös koristella riisin hienosti suikaloidulla, nopeasti ryöpätyllä appelsiininkuorella.

Lisää aiheesta:

OmenariisiKesäsoppa kirsikoillaSitruunainen riisi à la MaltaSokerinen joulupuuroRiisikiisseliHieno appelsiiniriisi
HedelmäriisiKananmunatonGluteenitonKasvisruokaJälkiruoatHedelmät ja marjat

Tässä on jälkiruokaresepti sinulle, jolla ei ole yli jäänyttä riisipuuroa jääkaapissa. Vastakeitetyn riisin kera Riisi à la Maltasta tulee hieman tavallista ilmavampaa.

Tuoreimmat aiheesta

Hedelmäriisi
  • 30.11.201514:51
    Makea vanukas

    Viktorian riisi eli Viktorian kiisseli

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Maltariisiä uudella tavalla

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Kotitekoinen riisifrutti

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Omenariisi

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Sitruunainen riisi à la Malta