Mainos
Mainos

Tässä on jälkiruokaresepti sinulle, jolla ei ole yli jäänyttä riisipuuroa jääkaapissa. Vastakeitetyn riisin kera Riisi à la Maltasta tulee hieman tavallista ilmavampaa.

Kahdeksalle

  • 3 dl puuroriisiä
  • n. 1 l vettä
  • suolaa
  • 5-6 dl kuohukermaa
  • 4 rkl kidesokeria
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 3 appelsiinia

Valmistusohje

1. Keitä riisi kypsäksi, n. 20 minuuttia, kevyesti suolatussa vedessä, valuta ja anna jäähtyä.

2. Vatkaa kerma, sokeri ja vaniljasokeri. Kääntele riisi kermaan.

3. Leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi, kääntele puolet niistä riisiin ja käytä loput koristeluun.

4. Voit myös koristella riisin hienosti suikaloidulla, nopeasti ryöpätyllä appelsiininkuorella.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.