Ricotta-alkupalat

Antipasto di ricotta valmistuu nopeasti, ja katoaa lautasilta vielä nopeammin.

4 hengelle

  • 450 g tuoretta ricotta-juustoa
  • mustapippuria
  • 1 sitruunan kuori raastettuna
  • neitsytoliiviöljyä ripottelemiseen

Valmistusohje

- Sekoita ricotta kulhossa, kunnes se on kermamaista.

- Lisää pippuri ja sitruunankuori

- Sekoita hyvin.

- Laita lautaselle, lisää vielä hieman pippuria ja sitruunankuorta.

- Ripsota päälle öljyä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!