Reblochontoast

Ainekset

  • edellisen päivän patonkijämä tai jotain muuta leipää
  • reblochon-juustoa
  • 1 sipuli
  • ilmakuivattua kinkkua
  • rucolaa

Valmistusohje

Leikkaa sipuli siivuiksi ja kuullota pannussa. Leikkaa leipä ohuiksi siivuiksi. Lado leipien päälle sipulia, kinkkusiivu ja lopuksi reblochon-viipale. Paista uunissa 200°c:ssa noin 5 minuuttia. Asettele rucolaa päälle ja tarjoile heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.