Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Ravunpyrstö-avokadovoileipä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Neljälle

  • 4 reilua viipaletta maalaisleipää
  • voita paistamiseen
  • 1 purkki ravunpyrstöjä liemessä
  • 2 tl sitruunamehua
  • 1 ½ dl kermaviiliä
  • 2 rkl majoneesia
  • suolaa ja valkopippuria

Koristeluun

  • salaatinlehtiä
  • rouhittua valkopippuria

Valmistusohje

1. Ruskista leipäviipaleet voissa ja valuta ne talouspaperilla. Valuta ravunpyrstöistä liemi lävikössä.

2. Halkaise avokadot ja poista siemenet. Leikkaa puolikas avokado sieviksi siivuiksi, koverra loppu malto kuorista. Purista avokadoviipaleille sitruunamehua ja siirrä sivuun. Soseuta loput avokadoista ja sekoita joukkoon 2 tl sitruunamehua.

3. Sekoita keskenään kermaviili, majoneesi, suola ja pippuri. Kääntele joukkoon avokadosose ja ravunpyrstöt. Jaa seos leipäviipaleille ja koristele salaatinlehdillä sekä avokadosiivuilla. Sirota päälle karkeaksi rouhittua valkopippuria ja tarjoile heti.

Nämä voileivät täytyy syödä nopeasti valmistamisen jälkeen, koska avokadolla on se ominaisuus, että se tummuu nopeasti. Nämä makoisat voileivät sopivat yhtä hyvin aterian alkupaloiksi kuin myöhäiseksi pikku illalliseksi.

Lisää aiheesta:

Katkaraputoastit muikun mädin keraToast Skagen ravuilla ja sitruunapippurillaLänsirannikon lankongitAvokadoa ja scampejaVegesandwich portobello-sienen keraKatkarapuleivos avokadokreemin kera
KatkarapuleipäAlkuruoatVälipalatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Katkarapuleipä
  • 28.08.202210:00
    Toast

    Toast skagen – Harri Syrjäsen helppo resepti

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Rapuleipä

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Gluteeniton toast skagen katkarapuleipä

  • 18.02.201300:00
    Nopeat ja helpot

    Katkaravut erilaisessa seurassa

  • 18.02.201300:00
    Makuja

    Katkarapuleipä skagen