Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Rapucannellonit ja kuohuva hummerikastike

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Neljälle

  • 500 g tuoreita lasagnelevyjä
  • 2 purkkia ravunpyrstöjä
  • liemessä à 380 g
  • 2 salottisipulia
  • 1 nippu tilliä
  • 1 nippu tuoretta korianteria
  • 1 munankeltuainen
  • 2 dl ranskankermaa
  • 1 rkl voita
  • 6 dl hummerifondia
  • 3 dl kermaa
  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohje

1. Levitä lasagnelevyt työpöydälle. Ota erilleen muutamia ravunpyrstöjä koristeluun. Silppua loput ravunpyrstöt. Kuori ja silppua salotit. Hienonna tilli sekä korianteri ja sekoita rapuhakkeeseen, lisää joukkoon toinen salottisipulin silppu ja ranskankerma, mausta suolalla ja pippurilla. Nosta nokare täytettä jokaiselle levylle ja kääri rullalle. Penslaa reunat munankeltuaisella ja taita reunat yhteen ikään kuin paketiksi. Kiinnitä cocktailtikulla.

2. Kuullota toinen salottisipulin silppu kasarissa ruokalusikallisessa voita, lisää hummerifondi ja kerma. Kuumenna kiehuvaksi ja anna porista hiljalleen 20 minuuttia. Kuumenna kiehuvaksi iso kattilallinen vettä.

3. Laske pastapaketit kiehuvaan veteen 4-5 minuutiksi. Nosta vedestä ja aseta lautaselle. Irrota tikut. Lisää kastikkeeseen ruokalusikallinen voita ja vaahdota kastike sauvasekoittimella suoraan kasarissa tai vatkaa vispilällä, niin että kastike vaahtoaa. Kaada kastike pastapakettien päälle ja koristele korianterilla ja ravunpyrstöillä.

Lisää aiheesta:

Bella Tablen lyttypotut ja skagenHyydytetyt kananmunat toastilla avokadon, pekonin ja kevätsipulin keraHyydytetyt kananmunat NantuaKalagratiini tomaatin ja duchesseperunoiden keraFish and chips japanilaisittainHyydytetyt kananmunat katkarapu-mätitoastilla Rhode Island -kastikkeen kera
CannellonitPastat ja nuudelitPääruoatKalaruoka

Cannellonit ovat pastalevynyyttejä, jotka on täytetty hyvänmakuisilla sisuksilla, tällä kertaa ravuilla ja tillillä. Tämä ruoka on kaiken sen aiheuttaman puuhailun arvoista.

Tuoreimmat aiheesta

Cannellonit
  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Rapucannellonit ja kuohuva hummerikastike

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Gratinoidut jauhelihatäytteiset cannellonit

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Jauhelihatäytteiset cannellonit

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Jauheliha-juurescannellonit

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Jauhelihatäytteiset cannellonit