Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Rapeiksi paistetut kevätrullat mausteisella kuhalla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kalapuikkoja Sechuanin tapaan! Rapean kuoren alta löydät herkullisesti maustettua ja mehukasta kuhafileetä. Tarjoile alkuruokana.

Neljälle

  • 400 g kuhafileetä
  • 8 pientä kevätrulla-arkkia
  • 1 vihreä chili
  • 2 rkl hienonnettua, tuoretta korianteria
  • ½ tl jauhettua juustokuminaa
  • 1 rkl hienonnettua, tuoretta basilikaa
  • ½ rkl rapsiöljyä
  • ½ rkl seesamiöljyä
  • 1 kananmuna
  • suolaa
  • öljyä paistamiseen

Valmistusohje

1. Halkaise chili pituussuuntaan, poista siemenet ja hienonna hedelmäliha. Sekoita chili, korianteri, juustokumina ja basilika morttelissa karkeaksi massaksi. Lisää rapsiöljy ja seesamiöljy.

2. Paloittele kala kahdeksaan palaan, jokainen n. 50 g. Penslaa kalapalat joka puolelta yrttiöljyllä ja mausta suolalla. Vatkaa muna kupissa ja penslaa jokaisen kevätrulla-arkin yksi reuna munalla. Aseta kalapala arkin toiselle puolelle ja kääri tiukaksi rullaksi. HUOM! Älä käännä reunoja käärön sisään, vaan leikkaa pois ylimääräinen taikina.

3. Paista kalapaketit keskilämmöllä joka puolelta, niiden tulee olla kullanruskeita ja rapeita joka puolelta. Valuta talouspaperilla, tarjoile heti.

Lisää aiheesta:

KevätrullatNieriää voitaikinakuoressa pinaatin keraFish and chips japanilaisittainTonnikalaa paahdetun paprikan ja perunakakun keraKylmä savukassler peston keraThaimaalaiset kalakakut ja dippikastike
KalapuikotAlkuruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kalapuikot
  • 18.02.202109:50
    Nopeat ja helpot

    Kalapuikot uunissa – Satu Koiviston paras ohje

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Maissihiutaleissa paneroitu kalafilee

  • 18.02.201300:00
    Laktoositon

    Helpot kalapuikot

  • 18.02.201300:00
    Kastikkeet ja dipit

    Kotikeittiön kalapuikot

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Rapeiksi paistetut kevätrullat mausteisella kuhalla