Rakastuneet katkaravut

Mukavaa kutsuruokaa. Tarjoile mielellään rapean vihersalaatin kera.

Neljälle

  • 800 g kuorellisia katkarapuja
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 1 keltasipuli, hienonnettuna
  • 1 rkl currya
  • cayennepippuria
  • 3 dl kermaa
  • ¾ dl kuivaa valkoviiniä
  • 1 pieni prk ananaspaloja
  • 2 rkl hienonnettua tilliä
  • keitettyä riisiä

Valmistusohje

1. Kuori katkaravut ja kääntele ne jauhoissa. Paista sipulia, currya ja cayennepippuria voissa padassa. Lisää katkaravut ja kuumenna. Lisää kerma ja viini, keitä hiljalleen pari minuuttia. Lisää tilli.

2. Tarjoile heti vastakeitetyn riisin ja ananaksen kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!