Quesadilloja, mozzarellaa ja herkkusieniä
Tarjoile herkullisen kullankeltaiset quesadillat drinkkien kera naposteltavana, alkuruokana tai lisukkeena.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 8 vehnätortillaa
- 12 tuoretta herkkusientä
- 2 tl rapsiöljyä
- 4 dl raastettua mozzarellaa
- rapsiöljyä paistamiseen
- suolaa ja jauhettua mustapippuria
- 1 tl jauhettua juustokuminaa
- 1 tl chilipippuria
- 1 tl chilijauhetta
Valmistusohje
1. Harjaa herkkusienet, kuutioi ne hienoksi ja laita kylmään paistinpannuun. Kuumenna ja freesaa, kunnes neste on haihtunut. Lisää rapsiöljy ja paista herkkusienet, nosta ne pannusta.
2. Aseta puolet leivistä leikkuulaudalle. Levitä päälle sieniä, juustoa ja mausteita.
3. Laita loput leivistä päälle kansiksi ja paina kevyesti. Paista n. 1 minuutti molemmin puolin kuumalla pannulla. Leikkaa leivät 6 osaan ja tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa