Quesadilloja, mozzarellaa ja herkkusieniä
Tarjoile herkullisen kullankeltaiset quesadillat drinkkien kera naposteltavana, alkuruokana tai lisukkeena.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 8 vehnätortillaa
- 12 tuoretta herkkusientä
- 2 tl rapsiöljyä
- 4 dl raastettua mozzarellaa
- rapsiöljyä paistamiseen
- suolaa ja jauhettua mustapippuria
- 1 tl jauhettua juustokuminaa
- 1 tl chilipippuria
- 1 tl chilijauhetta
Valmistusohje
1. Harjaa herkkusienet, kuutioi ne hienoksi ja laita kylmään paistinpannuun. Kuumenna ja freesaa, kunnes neste on haihtunut. Lisää rapsiöljy ja paista herkkusienet, nosta ne pannusta.
2. Aseta puolet leivistä leikkuulaudalle. Levitä päälle sieniä, juustoa ja mausteita.
3. Laita loput leivistä päälle kansiksi ja paina kevyesti. Paista n. 1 minuutti molemmin puolin kuumalla pannulla. Leikkaa leivät 6 osaan ja tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pannukakku – paras pannukakkuohje on tässä!
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Salamurhaajan pasta eli spagetti all'assassina
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kapen helppo kurpitsapasta
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko