Quesadilloja, mozzarellaa ja herkkusieniä

Tarjoile herkullisen kullankeltaiset quesadillat drinkkien kera naposteltavana, alkuruokana tai lisukkeena.

Neljälle

  • 8 vehnätortillaa
  • 12 tuoretta herkkusientä
  • 2 tl rapsiöljyä
  • 4 dl raastettua mozzarellaa
  • rapsiöljyä paistamiseen
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria
  • 1 tl jauhettua juustokuminaa
  • 1 tl chilipippuria
  • 1 tl chilijauhetta

Valmistusohje

1. Harjaa herkkusienet, kuutioi ne hienoksi ja laita kylmään paistinpannuun. Kuumenna ja freesaa, kunnes neste on haihtunut. Lisää rapsiöljy ja paista herkkusienet, nosta ne pannusta.

2. Aseta puolet leivistä leikkuulaudalle. Levitä päälle sieniä, juustoa ja mausteita.

3. Laita loput leivistä päälle kansiksi ja paina kevyesti. Paista n. 1 minuutti molemmin puolin kuumalla pannulla. Leikkaa leivät 6 osaan ja tarjoile heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.