Pyttipannu munankeltuaisten kera
Käytä mitä tahansa lihaa, jota on jäänyt yli edelliseltä aterialta, tai osta pakastettua poronkäristystä pyttipannuun. Anna jokaisen ruokailijan itse maustaa annoksensa keltuaisella.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle-viidelle
- 8 keskikokoista perunaa
- 2 keltasipulia, kuutioituina
- 1 kesäkurpitsa, kuutioituna
- n. 350 g lihaa, kuutioituna
- suolaa ja rouhittua mustapippuria
- paprikajauhetta
- 1 rasia vihanneskrassia
- 4-5 munankeltuaista
- voita tai öljyä paistamiseen
Valmistusohje
1. Kuutioi perunat. Paista ne hitaasti pehmeiksi voissa tai rapsiöljyssä. Paista sitten sipuli ja kesäkurpitsa.
2. Sekoita paistetut ainekset ja mausta suolalla ja paprikajauheella. Pidä kuumana.
3. Paista viimeiseksi lihat ja kääntele mukaan perunasekoitukseen. Mausta mustapippurilla ja ripottele päälle krassia. Tarjoile munankeltuaiset pyttipannun kanssa kuoristaan.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti